Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan vilikkaaseen joukkoomme!

Ryhmiimme on monesti ollut syksyisin enemmän tulijoita kuin on voitu ottaa mukaan. Mikäli jokin ryhmistä täyttyy, ilmoittautumisjärjestelmä muodostaa jonotuslistan ja kutsumme sieltä, mikäli paikkoja vapautuu. Vapaita paikkoja voi kysyä myös kesken kauden. Sovittelemme maksua, mikäli tunteja on jo mennyt paljon. Toivomme, että jokainen peruu ilmoittautumisensa, mikäli ei aiokaan tulla mukaan. Ilmoittautuminen on maksun osalta sitova, mikäli paikkaa ei peruta ennen kauden alkua tai viimeistään kahden tutustumiskerran puitteissa.

Vaikka tanssin voikin meillä aloittaa aikuisen kanssa jo vauvana, se ei ole välttämätöntä: ryhmiin voi tulla mukaan ilman aiempaa kokemusta, ellei toisin ole mainittu.

Tiedusteluja otamme vastaan

Ilmoittautumislinkit ilmestyvät Tanssitunnit-sivulle, kun ilmoittautuminen alkaa. Jokaisen on täytettävä ilmoittautuminen kauden alussa, vaikka olisikin vanha harrastaja.

Mikäli haluatte kaikki perheen maksut samalle laskulle, jokaiseen ilmoittautumislomakkeeseen on kirjattava saman maksajan tiedot.

Pyöritämme toimintaa vapaaehtoisvoimin, eli joskus voi olla, että vastaus ei tule aivan samana päivänä. Olemme silti iloisia jokaisesta yhteydenotosta ja vastaamme kyllä kaikille.

Advertisement