Tekniikkakurssit

Kansantanssin viiden kerran tiiviit tekniikkakurssit ovat täällä taas! Tule yksin tai kaverin kanssa, hiomaan omaa tanssitekniikkaasi!

Kursseilla syvennytään tanssitekniikkaan suomalaiseen kansantanssiin pohjaavien sarjojen kautta. Kurssit rakentuvat viidestä tanssitunnista ja yhdestä palautetunnista. Sarjat pysyvät samoina kaikki viisi kertaa ja kurssien ensimmäisen kerran läsnäolo on välttämätön kurssin onnistumisen kannalta. Kurssilaisille suositellaan osallistumista jokaiselle viidelle kerralle, sillä sarjat etenevät siitä, mihin edellisellä kerralla on jääty. Kursseilla opetellut sarjat videoidaan itsearviointia varten. Kurssien viimeisellä kerralla jokainen oppilas saa suullisen palautteen opettajalta.

Paikka: Merikosken koulu, Itäkangastie 9, Tuira, sali II (isompi yläsali)

Kansantanssin yksilötekniikka 1 

Kurssilla syvennytään painonsiirron, kannatuksen ja hengityksen hyödyntämiseen osana kokonaisvaltaista tanssimista. Kurssin aikana käydään läpi tanssiteknisiä asioita aina tanssiasennosta isoihin hyppyihin. Kurssin kesto on kuusi viikkoa, joista viimeinen on varattu palautteen antamiselle.

Opettajana toimii tanssinopettaja (AMK) Emma Laitinen.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa, ja kurssin toteutuminen vaatii minimissään 8 osallistujaa. 

Milloin: 17.1.-14.2.2022 maanantaisin klo 20-21

Hinta: 30€

Ilmoittaudu tästä

Kansantanssin yksilötekniikka 2

Kurssilla syvennytään painonsiirtoihin sekä liikkeiden ja liikelaatujen sitomiseen sekä muihin tanssitekniikan perusteisiin. Kurssin kesto on kuusi viikkoa, joista viimeinen on varattu palautteen antamiselle. Opettajana toimii tanssinopettaja (AMK) Sofia Timonen.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa, ja kurssin toteutuminen vaatii minimissään 8 osallistujaa. 

Milloin: 14.3.-18.4.2022 maanantaisin klo 20-21

Hinta: 30€

Ilmoittaudu tästä