Tanssitalo

Tanssitalossa suomalainen kansantanssi tutuksi! 

Maanantaisin klo 19.30-20.45 Oamkilla (Kotkantie 1), 90€/puoli vuotta tai 9€/kerta, op. Hanna Poikela ja Sofia Timonen

Tanssitalo-illoissa opetellaan kansanomaisia paritansseja vaihtuvin parein ja tanssitaan yhteisöllisiä ryhmätansseja / helppoja kansantansseja. Jos olet innostunut paritanssin huumasta sottiisin, hambon ja polskan tahtiin, tai katrillin tanssiminen mukavassa seurassa kiinnostaisi, on tämä oikea paikka! Tanssitaloon ei tarvita kansantanssin tai paritanssin kokemusta. Jokainen kerta on oma kokonaisuutensa eli voit käydä Tanssitalossa juuri silloin kun sinulle sopii vailla sitoutumista ryhmän toimintaan. Myös kokeneemmat tanssijat saavat Tanssitalosta paritanssikokemukseen syvyyttä ja hyvää treeniä, hiki virtaa taatusti!

Tanssitaloa opettaa Vilikkaan tanssinopettaja Hanna Poikela, joka lupaa tunneille hyvää meininkiä, oppimisen iloa, yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa suomalaisen kansanmusiikin tahtiin. Oamkin tanssinopettajaopiskelijoista on mukana opettamassa Sofia Timonen. 

TÄRKEÄÄ:

  • Jokaisen Tanssitaloon tulijan täytyy ilmoittautua tunneille tästä linkistä
  • Maksuvaihtoehdot: kertamaksu (9€/kerta) tai kausimaksu (90€/puoli vuotta)
    • Kertamaksut laskutetaan kauden lopussa osallistumiskertojen mukaisesti
    • Kausimaksusta saa perhealennuksen 20€, jos sinä tai perheenjäsenesi harrastaa jossain Vilikkaan ryhmässä (ei FolkJamissa)
  • Maksuvaihtoehto valitaan ilmoittautumislomakkeella; jos haluat vaihtaa syksyn maksutapaa, täytä ilmoittautumislomake uudestaan.
  • Tunteja ei voi maksaa käteisellä emmekä vastaanota mitään liikuntaseteleitä

Mainokset